Servicii foto

FOTOGRAFIA DE PRODUS -
☝🏻 Aceasta este o ramură specializată a fotografiei comerciale, axată pe capturarea și prezentarea produselor într-un mod atractiv și profesional. Implică fotografierea obiectelor, fie ele alimentare, îmbrăcăminte, electronice, bijuterii sau orice altceva poate fi vândut online sau în magazine fizice. 🛒
☝🏻 Fotografia de produs joacă un rol esențial în marketingul și promovarea produselor, deoarece oferă consumatorilor o primă impresie vizuală. 👀
💡 Iată de ce este importantă:
👉🏻 creează contact vizual: este prima interacțiune a unui potențial client cu un produs. O imagine atrăgătoare și bine realizată poate captura imediat atenția și stârni interesul cumpărătorului.
👉🏻 o imagine de produs de calitate poate ilustra cu claritate caracteristicile, dimensiunile și detaliile produsului, astfel cumpărătorii putând obține informații esențiale înainte de a lua o decizie de cumpărare.
👉🏻 creează încredere: fotografiile profesioniste transmit încredere și credibilitate. Cumpărătorii sunt mai predispuși să cumpere de la comercianți sau branduri care prezintă produsele într-un mod profesionist.
👉🏻 sporește recunoașterea brandului: o fotografie de produs consistentă în ceea ce privește stilul și estetica poate contribui la consolidarea identității brandului.
👉🏻 contribuie la succesul general al afacerii: o fotografie de produs de calitate face parte dintr-un efort mai amplu de marketing și branding și poate contribui la creșterea vânzărilor și a notorietății brandului, susținând succesul general al afacerii.
😉 În concluzie, fotografia de produs este esențială în lumea comerțului modern, deoarece joacă un rol crucial în captarea atenției și convingerea consumatorilor să cumpere. O fotografie bine realizată nu este doar o simplă imagine, ci o unealtă puternică în eforturile de marketing și vânzare ale unei afaceri. 🤝🏻

FOTOGRAFIA DE PREZENTARE - Se spune că majoritatea oamenilor își amintesc 10% din ceea ce aud, 20% din ce citesc și 80% din ceea ce văd. De aceea, pentru un brand, o ședință foto business ajută la creșterea awareness-ului și poate încuraja vânzările. De asemenea, acestea faciliteaza utilizarea în afișarea brandului în materiale precum broșuri, cataloage, reviste, site, blog sau social media. În general pentru orice activitate care necesită conturarea brandului și punerea în evidență a produselor și serviciilor.